Nejdůležitější pokyny před závodem
3. 12. 2022 8:00
Před samotným závodem si ještě prosím přečtěte ty nejdůležitější pokyny, které byste měli znát.

  • Vzhledem k očekávanému množství účastníků a jejich automobilů, využijte k parkování kromě kapacitně velmi omezeného parkoviště v zatáčce silnice 315 (Choceň - Sruby) i větší parkoviště v Chocni na Nábřeží krále Jiřího a v přilehlých ulicích. Odtud je to pěšky po zelené turistické značce (západním směrem do tunýlku pod železniční trať) na Verandu asi 500m. Více o tom jak se dostat na Verandu zde.
  • Prezentace bude rozdělena na dvě "přepážky". První bude pouze pro přihlášené závodníky (Prosíme hlaste se na prezentaci číslem své přihlášky, které je uvedeno v potvrzovacím e-mailu.) a druhá přepážka pro závodníky, kteří se teprve budou přihlašovat. Nové přihlášky je možné podávat pouze do 9:45.
    Vyzvednout startovní číslo pokud jste již přihlášeni můžete v průběhu celého závodu.
  • Startovní číslo noste při závodě viditelně na prsou. V opačném případě můžete být diskvalifikování. Traťoví rozhodčí na trati Vás totiž nemusí identifikovat a tím pádem Vám bude chybět průchod kontrolním stanovištěm!
  • Do startovního prostoru se dostavte včas! Minimálně 3 minuty před svým startovním časem. Každý závodník je zodpovědný za to, že se včas dostaví na start. Čas závodu se měří od startovního času vyznačeného na startovním čísle. Každý rok se vždy několik opozdilců najde! Oficiálním časem závodu je středoevropský čas (CET)
  • Trať je značena červenými fáborky, odbočky jsou vyznačeny páskou. Změna charakteru trati a jednotlivé kilometry navíc i příslušnou dopravní značkou. ;-)
Kompletní pokyny pro závodníky i jejich doprovod naleznete zde.

Hlavní partneři


Partneři
Akci podporují